Hvad vil jeg?

Jeg vil politik, fordi jeg bilder mig ind, at min mening betyder noget. Jeg bilder mig ind, at jeg er et lyttende, lærende og nysgerrigt menneske. Sådan er min tilgang til politik også, og forhåbentligt kan jeg bidrage med erfaring, sund fornuft og nye visioner.

Jeg er ikke kantet og går altid efter en fælles løsning. Det er ikke vigtigt at få ret – det er vigtigt at skabe resultater til alles bedste. Og her er en vidensbaseret tilgang ofte vejen frem.

Jeg oplever, at der en efterspørgsel på, og et potentiale i, en bedre balance mellem frihed og fællesskab. I pressen og på de sociale medier, er det især de hurtige og smarte meldinger, der får mest opmærksomhed. Men jeg tror på – blandt andet efter mange års arbejde med danskernes værdier, adfærd og handlinger – at der er mennesker, som længes efter, at politik handler om andet og mere end hurtige meldinger. Som længes efter mere ansvarlighed og anstændighed, og som synes, det er naturligt, at politik ikke kan formuleres med 280 tegn på Twitter.

Ud over at dykke engageret og passioneret ned i arbejdet, så ligger det mig stærkt på sinde, at Det Konservative Folkeparti agerer offensivt. I min verden vinder man ikke frem ved at flyve lavt. Jeg har prøver altid at spille offensivt og så vidt muligt spille partiet og andre folketingsmedlemmer og -kandidater bedre.