Hvem er jeg?

Jeg bor i Horsens sammen med Carsten, der efter mange år som sælger i byggebranchen har valgt at blive lærer, og hunden Ludvig, der er noget af et energibundt.

Foto: Carsten og jeg har været kærester og boet sammen i mere end 30 år. Her et foto fra en barnedåb for ca. 20 år siden. Vi er meget forskellige, men vores fælles historie og Carstens opbakning er en kæmpe styrke for mig.

Jeg er vokset op sammen med mine forældre og lillebror i et parcelhuskvarter i Torsted. Jeg elskede at gå i skole, spille fodbold og læse masser af bøger. Min livret var risengrød – og det er det stadig.

Foto 1: Jeg er 12 år og lige kommet træt hjem fra fodboldstævne. Vi vandt og jeg blev kåret til stævnets bedste spiller. Jeg er meget stolt og min far tager et billede af mig i haven. Jeg elskede at spille fodbold.
Foto 2: Hvis du ligesom jeg er Liverpool-fan, så ved du også hvem ham her er. #YNWA. 
Foto 3: Jeg har dårlige knæ og måtte i en tidlig alder opgive fodbolden. Mange år senere kastede jeg mig over aerobic, spinning, fitness, boksning og her et foto fra en af mine allerførste Pump timer. Mine knæ er nu helt færdige. Men det har været det hele værd.

Fra kassedame til direktør

Efter gymnasiet var jeg kassedame i Føtex, inden jeg læste til civiløkonom. Jeg var derefter utrolig heldig at få job hos Arla, som dengang hed MD Foods. Jeg arbejdede først i salg og senere i marketing. Det var en fantastisk tid, og jeg har holdt forbindelsen med flere af mine gamle kolleger.

Foto 1: Min første dag på gymnasiet med min kæmpe attachetaske, som jeg anså for at være et must.
Foto 2: Jeg er SÅ glad. 22 år og færdig med at læse HA(e). Drømte om job, men der var stor arbejdsløshed, så det var mere realistisk bare at læse videre… Lige indtil jeg fik job hos MD Foods (Arla).
Foto 3: En helt igennem skøn dag. Jeg holder tale og modtager på vegne af MD Foods (Arla) pris for vores arbejde med lancering af Malthe ost.

Senere kom jeg til Envision, som er et af landets største og bedste reklamebureauer, og hvor jeg nåede at være i 19 år, inden jeg i september 2018 opsagde mit job som adm. direktør for at kunne gå helhjertet ind i politik. Det var meget vemodigt, men jeg fik mulighed for at lave en glidende exit. 

Foto: 19 herlige år på Envision, hvoraf jeg har været adm. direktør de sidste næsten 11 år, har ikke givet mig grå hår – men hold da op hvor har jeg haft mange dårlige hårdage. Hvis jeg er optaget af et eller andet, kan jeg fuldstændig glemme at sige godmorgen, køre den rigtige vej eller rede hår…

Jeg afviklede desuden de fleste af mine bestyrelsesposter, men ikke dem alle, for jeg synes, det er en god idé at beholde kontakten til virkeligheden udenfor politik. Men jeg er meget forsigtig med at være inhabil. Der er ikke regler herfor – men det er tilladt at tænke selv. 

.

Foto: Udvikle, vækste og forme virksomheder er noget af det mest interessante, jeg har brugt min tid på. Min store erfaring er med til at se på samfundet og politik med friske øjne.

Det var fedt at være direktør – men jeg ville hellere være politiker!

Jeg gik ind i politik, fordi jeg ikke kunne lade være. På den måde var der tale om et stort tilvalg fra min side. Jeg sagde farvel til alle tiders job, som har fyldt alt. Og til en masse skønne kolleger og en branche, jeg holdte rigtig meget af. Men lidt ligesom jeg altid vælger at træde ud af bestyrelser, når jeg ikke synes, der er brug for mig mere, så syntes jeg også, at jeg kunne forlade Envision med god samvittighed.

I min fritid læser jeg stadig mange bøger, er ret god til at lave mad, hvis jeg selv skal sige det, og elsker gåture med hunden. Jeg er ret robust og tænker altid, at det nok skal gå hen og blive en god dag. Jeg tror på det bedste og ser glasset halvt fyldt. Det er bare sådan, jeg har det.

Foto: Min Ludvig ❤